Aquest nadal, arbres de fusta

Aquest nadal, arbres de fusta

Cada cop més, són les persones que opten per no tallar un avet per decorar la llar i prefereixen cercar altres alternatives. D’aquí, sorgeix la tendència que cada cop està més en auge. Els arbres de nadal fets amb fusta.

A diferència dels arbres de nadal de sempre, ara, podem jugar amb la fusta. Aquest material ens aporta calidesa i fa que la decoració sigui molt més acollidora. A més, ens podem ajustar als espais i necessitats de cada llar. Arbres plans, amb dimensió o bé jugar amb la mida que desitgis.

Ja queda poc per començar el nadal, i s’apropa el moment de decorar la casa amb motius nadalencs. Si encara no heu posat l’arbre, us donem algunes idees diferents i originals per decorar la vostra llar.

 

abeto.navidad-sencillo-madera

  • Arbres plans

Si tens algun palet o fustes que ja no vagis a utilitzar, aquest és l’arbre de fusta que estàs buscant. Tant si tens molt espai com si no, pots ajustar la seva mida i adaptar-lo a les teves necessitats.

El pots deixar tal qual, amb el bonic color de la fusta o bé pintar-ho de blanc. Per decorar-ho, són ideals les decoracions que no tinguin gaire volum com lletres, cartes, decoracions planes…

arbol navidad palos arbol palos

 

  • Arbres amb dimensió

Si tens manya i espai a casa aquesta és una alternativa ideal. Amb branques que trobis o compris o bé amb fustes pots construir un bonic arbre de nadal. Has de col·locar un eix central i anar col·locant les fustes o branques de forma transversal.

Aquesta opció ofereix més possibilitats de decoració. Llums de nadal, boles i fins i tot espelmes.

arboles madera pequeños

  • Arbres a la paret

Si tens poc espai, aquesta és l’opció que estàs buscant a més, és l’opció més senzilla de realitzar. Sigui amb branques o amb fustes, has de col·locar les fustes amb les quals disposis en forma d’arbre amb la mida que prefereixis. I amb uns claus enganxes totes les parts.

Busca un lloc en el qual quedi bé, al rebedor, al menjador o bé al dormitori. Aquest arbre donarà calidesa allà on el posis. Per decorar-lo depèn de la mida que tingui, però pots optar o bé per llums de nadal o per decoracions sense volum.

arbol pequeño

Aquest any no tens excuses, posa’t mà a l’obra i construeix el teu propi arbre de nadal. Inspira’t amb Fusteria Pere Vidal!

No Comments

Post A Comment