Disseny de FUSTA per a una casa de fusta

Disseny de FUSTA per a una casa de fusta

fusta

Diversos artistes d’una mateixa família van fundar la signatura de disseny ‘The Brooklyn Home Company’ i ara estrenen casa en Canandaigua, prop de Búfal, on els seus mobles potencien la construcció de fusta.

Fusta i més fusta. Quan Richard Sands –fundador de la distribuïdora de cervesa, vi i licors Constellation Brands- va concebre aquesta casa familiar en Canandaigua va voler que la fusta submergida en el Canal Erie, prop de Búfal (els EUA), i la que hi havia en diversos graners de la propietat fos el pilar fonamental de l’habitatge. La fusteria és una de les seves passions i l’ha transmès als seus fills. Ells ara dissenyen interiors i creen mobles sota la marca The Brooklyn Home Company (TBHCo) i aquest amor per la fusta està sempre present. La sostenibilitat i la sinergia amb el medi ambient són els seus principis. La directora creativa de TBHCo, Lyndsay Caleo Karol, és la responsable tot l’interiorisme de la casa. A l’Escola de Disseny de Rhode Island va conèixer al seu marit Fitzhugh Karol, escultor i fuster. Junts fan l’equip perfecte: ella selecciona peces exclusives de la marca i ell talla en fusta formes abstractes i orgàniques que es converteixen en escultures, aparadors o taules, segons l’ocasió.
fusta
Aquesta casa està plena de les seves obres i s’ha convertit en el millor exemple de l’estil de TBHCo: familiar, amb còmodes espais amb art i artesania d’alta classe. “L’equip creatiu intern d’arquitectes, dissenyadors, artistes i desenvolupadors de TBHCo concep la vida en les seves construccions fins al més mínim detall, amb elements personalitzats fets a mà, caràcter ecològic i peces d’art integrades”, expliquen.
fusta
La sostenibilitat és una prioritat per a TBHCo i en aquest cas van utilitzar energia geotèrmica per a escalfar i refredar l’habitatge i produir baixes emissions de carboni i a un preu molt econòmic. També van incloure aïllament d’escuma en aerosol per a augmentar l’eficiència energètica. En definitiva, van construir per a si la casa dels seus somnis. Aquesta casa els representa.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.