Com decorar la teva habitació al estiu

Com decorar la teva habitació al estiu

L’estiu està arribant! I possiblement el teu dormitori necessiti un canvi  per donar la benvinguda a la nova estació. Omple l’habitació de colors alegres i plens de vida i adapta la decoració de la teva llar perquè l’estiu quedi ben reflectit.

L’habitació és sense cap dubte uns dels llocs més importants de la nostra llar i un dels llocs on passem més temps. És per això, que quan arriba l’estiu l’hem d’adaptar i canviar d’estil. Es important aprofitar la calidesa de la llum d’estiu.

Renova la roba del llit

De la mateixa forma que nosaltres fem el canvi de roba de cada temporada, ho hem de fer amb la nostra habitació. Aquest ha de ser el primer pas. Encara que sembli simple, aquest detall canviarà per complet l’ambient. Deixa a un costat els cobrellits i les mantes per donar pas a uns llençols frescos i alegres amb un teixit lleuger i plens de colors vius. Tria’ls amb uns motius estiuencs i colors clars, d’aquesta manera, l’habitació agafarà més llum.

مفروشات-ملونة-2

aaa512ab4f78c4155e97b683001e0508

paisaje-botanico-en-tu-cama_ampliacion

Dóna pas als colors i tonalitats més refrescants

Les tonalitats clares, reflecteixen més la llum, incrementen la brillantor i generen la sensació de major amplitud en els espais.

Crea ambients més alegres i animats amb complements de colors intensos i lluminosos tant en mobles, tèxtils com a les parets.  Colors frescos com el blau,  verd, taronja o groc combinats amb el blanc, refrescaran l’habitació. Una capa de pintura sempre va bé i l’estiu és l’època perfecta per fer-ho si vols fer un canvi i aprofitar la llum càlida de l’estiu.

un-dormitorio-de-decoracion-natural_ampliacion

Cortines amb motius relacionats amb la natura

La llum natural, a més de ser més econòmica i sostenible, dóna una calidesa única que sempre va bé aprofitar-la. Les cortines, més aconsellables per a gaudir de la llum, són els ‘estores’ de color blanc, ja que eviten que passi la calor i deixen passar força llum. Per una altra banda, escollint teixits vaporosos la llum entrarà per a omplir el dormitori de calidesa. En col·laboració amb reformas Esva.

Alta-Quility-Cortina-de-Tul-Estampado-floral-de-Verano-Perspectiva-Balc&oacute

cortina-iluminacion-colorida_PH120454_17

 

100-Poli&eacute

 

 

 

No Comments

Post A Comment