Decoració nòrdica per les habitacions dels nens

Decoració nòrdica per les habitacions dels nens

La tendència en decoració nòrdica també ha arribat per quedar-se i ara també la trobarem en les estances dels més petits de casa. Aquest estil es defineix pels seus colors neutres i bàsics. Aquest estil minimalista és perfecte pels nens, ja que permet crear un ambient relaxat i amb molts detalls que faran les seves habitacions úniques. En aquest post us donarem idees per poder adaptar aquest estil.

 

Habitació infantil nòrdica decoració

 

Quins colors podem fer servir?

Els principals colors que es fan servir per crear una habitació nòrdica són el blanc, el negre, i clar que si, la fusta natural. Gràcies a aquests colors tan naturals podrem afegir petits detalls de colors ja sigui en coixins, catifes, estores o tot tipus d’elements decoratius. El truc consisteix a crear un espai neutre i calmat que després permeti poder afegir petits tocs de color.

Fotos deco

 

Elements decoratius

Més enllà de crear una habitació amb estil, el més important és aconseguir un espai agradable perquè els més petitons es trobin a gust. Aquí entren els elements decoratius, que juguen un gran paper en crear una habitació creativa. Ara la tendència en decoració infantil es decanta les cabanes d’indis. Una gran idea si vols crear un racó especial perquè els nens puguin jugar i a la vegada donar un toc especial a la seva habitació.

Un altre consell que us donem és la de decorar amb fotografies. D’aquesta manera creareu un espai íntim que recordarà als més petits que són molt especials. Una idea per poder dur a terme aquesta idea és fer participar els nens a l’hora d’escollir les fotos que més els hi agradi.
Cabaña de indios

Si voleu més idees, o que us assessorarem, no dubteu en trucar-nos al 647 963 591

No Comments

Post A Comment