Els colors de casa que acompanyen aquest estiu

Els colors de casa que acompanyen aquest estiu

Amb l’arribada de cada estació, ens ve de gust una renovació, un canvi d’aires. I no només es tracta d’un canvi de look o d’ambient, sinó que molts de nosaltres optem per a fer transformacions a la nostra llar.

L’estiu és sinònim de lluminositat, felicitat, positivisme, diversió, vitalitat… i la nostra casa pot reforçar aquests estats d’ànim.

FUSTERIABLOG

Colors com el blau, el groc, o el verd, són colors frescos, lluminosos i intensos, que resulten una gran opció per a l’estiu. Quan canviem el color dels mobles o de les parets de l’habitació, la clau és escollir diferents tons del mateix color.

El groc és un color que queda molt bé a l’estiu: l’associem amb el sol, amb el calor. Hem de tenir en compte no utilitzar tonalitats gaire cridaneres si no volem obtenir un resultat molt carregat, i optar per tonalitats més suaus.

FUSTERIABLOG2

El blau també és un color molt estiuenc ja que l’associem amb el mar, amb el cel o amb la platja. És un color molt adient per a decorar, per exemple, el nostre menjador. Utilitza varies tonalitats de blau (blau marí, blau cel, turquesa) i/o blanc per a proporcionar harmonia en el teu menjador.

Per últim, tindrem en compte el blanc. És un color molt lluminós que mai passa de moda, per això és una opció a considerar. La fusta blanca és una molt bona opció per a decorar la nostra casa aquest estiu: queda bé amb tots els altres colors, per tant sempre és un encert.

FUSTERIABLOG3

Un altra factor que donarà un ambient d’estiu a la nostra casa és la fusta. Càlida, elegant i lleugera, queda bé amb qualsevol color, i combinat amb el blau i el blanc, ajuda a aconseguir un estil de platja molt adequat.  En col·laboració amb stopandgo.

Y vosaltres, teniu pensat donar un toc estiuenc a la vostra llar aquesta temporada?

 

No Comments

Post A Comment