Quins són els 10 millors colors d’habitació per a dormir bé?

Quins són els 10 millors colors d’habitació per a dormir bé?

 millors colors habitació

millors colors habitació

L’espai en el qual dorms cada nit té un paper molt important perquè el teu cos pugui descansar realment. Si, la teva base de llit i el teu matalàs són una decisió crítica per a aconseguir un bon somni, però Què hi ha del color de l’habitació?

El color té l’habilitat d’afectar el nostre humor, igual que el nostre somni. Quan ens trobem ansiosos o enutjats, és més difícil agafar el son en comparació a quan estem felices o relaxats.

Ja sigui perquè pintaràs la teva habitació d’un altre color o perquè compraràs nous llençols, assegura’t de tractar-te amb colors que t’ajudin a relaxar-te i despertar amb una dosi extra de frescor.

Pot el color afectar el nostre somni?
Els colors poden influir en els nostres estat d’animo, emocions i comportaments. Diferents colors pots ser utilitzats per a evocar diferents emocions – Des d’agressivitat i enuig fins a calma i felicitat.

Suzy Chiazzari, consultora de la psicologia del color en el disseny d’interiors, diu “La decoració de la teva habitació pot definitivament tenir un impacte en la qualitat i la quantitat de somni durant la nit”. Ja que el color pot fer-nos sentir d’una manera o un altre, perquè no decorar la nostra habitació amb colors que ens convidin a la calma i ens atorguin bones vibres?

Els colors apagats i els pastissos solen ser la millor opció per a dormir , ja que els colors elèctrics solen tenir un efecte que ens omple d’energia. Entendre la manera en què aquests colors afecten el nostre humor ens ajudarà a organitzar la nostra habitació per a aconseguir un millor descans.

Els millors colors per a un bon descans

 millors colors habitació

millors colors habitació

Els millors colors per a dormir són tons que et facin sentir feliç, relaxat i segur. Aquest mai serà el mateix per a dues persones, ja que tots som diferents, per això et deixem una llista dels colors que nosaltres considerem són els millors per a descansar i els beneficis associats a cadascun d’ells.

1. Blau

Quan algú et demana que t’imaginis un lloc en calma, Quins colors són els primers que penses? La majoria de les vegades visualitzem el color blau. És un color amb el qual convivim tots els dies – en el cel, la mar. El blau transmet calma i serenitat. També està relacionat amb sentiments de confiança, estabilitat i dependència.

En un estudi realitzat per Traveloadge en diferents llars, es van adonar que les persones que dormien en habitacions blaves aconseguien un millor descans que les altres habitacions. Tenir blau a la teva habitació et transmet seguretat, relaxació i calma. Com a resultat, és un dels millors colors per a descansar en el nostre dormitori.

Tip de decoració: De preferència tria un blau clar o pastís ja sigui per a les parets de la teva habitació o per a la teva roba de llit.

2. Verd

El verd simbolitza naturalesa. És considerat un color molt avantatjós ja que ens dona calma tant al cos com a la nostra ment. S’associa molt amb la tranquil·litat i la calma, per la qual cosa és un color ideal per a descansar. Quan es tracta de decorar l’habitació, recomanem molt utilitzar un verda sàlvia oposat a algun to més brillant. El verda sàlvia és suau i apagat, la qual cosa ho fa una excel·lent opció per a dormir bé.

Tip de decoració: Col·locar plantes a la teva habitació és un bona manera de tenir colors verds si sobrecarregar molt l’ambient.

3. Rosa Pastís

Normalment el color rosa no és l’opció preferida per a decorar una habitació. Però escolta el nostre consell, el rosa (especialment el rosa pastís) representa tendresa i gentilesa. És un color que aporta calma, seguretat i dolçor. Si el teu portes una vida agitada i estressant el millor és que consideris afegir una mica de rosa al teu espai.

Tip de decoració: No és necessari que pintis les teves parets de rosa, però pots donar-li un toc al teu espai amb uns llençols o coixins roses.

4. Blanco

El blanc és el color més clar entre les opcions. És un símbol de serenitat i pau, la qual cosa el fa perfecte per a qualsevol habitació. És un color net i lluent. Ens aporto confort i esperança. No et sembla una excel·lent opció per a la teva habitació?

Tip de decoració: Els edredons blancs són súper confortables i moderns. Considera col·locar un a la teva habitació juntament amb mobles blancs i una catifa color pastel.

5. Beix

El color beix té un to clar i neutre, la qual cosa el converteix en una bona opció per al disseny d’interiors. És un blanc més càlid. Representa serenitat i senzillesa. Un complementi perfecte per a combinar amb el verda sàlvia.

Tip de decoració: Considera el color beix per a les teves parets, roba de llit o mobles. Així aconseguiràs tenir més harmonia en el teu espai.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.