Reforma a Sant Quirze del Vallès

Fusteria Pere Vidal

Reforma a Sant Quirze del Vallès

Quan comences nou any, els nous propòsits sempre estan presents entre tots nosaltres. Però… Algun d’ells ve de la mà d’una reforma? Si estàs pensant a dur a terme una reforma a la teva llar, és el moment ideal de fer-ho.

Comença l’any 2019 renovant la teva llar.  Renova l’aspecte i les energies amb petits canvis que marcaran un abans i un després en l’aspecte de la teva casa.

Avui, et deixem amb un exemple de reforma que vàrem realitzar a una casa en Sant Quirze del Vallès. Presta atenció i t’expliquem pas a pas com ho vam dur a terme.

Apostem per la fusta recuperada

Una de les tendències per la que Fusteria Pere Vidal sempre aposta, és per dur a terme mobles amb fusta recuperada.

On vam utilitzar-la?

La Fusta recuperada és present en pràcticament tots els mobles realitzats. Taula de centre, taula del menjador, capçal del llit, moble del lavabo, bancs… En definitiva, vam convertir en protagonista de la llar els elements realitzats amb fusta recuperada. ¿Què us sembla?

Menjador

El menjador és un dels grans protagonistes de la reforma. En aquest, podem trobar gran quantitat d’elements realitzats amb les nostres mans. Taula de centre, confeccionada mitjançant una combinació de fusta recuperada i ferro, taula principal i el seu corresponent banc i el moble de la televisió.

Habitació

L’habitació va ser tot un repte. La reforma havia de ser mínima però havíem d’aconseguir un aspecte renovat amb un aire nou i fresc. Com ho vam a aconseguir? Convertint el capçal del llit en l’element principal de la decoració.

Lavabo

Al lavabo principal de la llar, vam confeccionar el moble on descansen dues maques piles. Per donar protagonisme a la fusta, vam col·locar un tauló gran de fusta sobre un moble blanc lacat.

D’aquesta manera vam aconseguir que la fusta tingués més importància i que fos de nou, la protagonista d’aquest bonic racó.

 

En definitiva, amb pocs recursos i una reforma mínima hem vist com una casa pot obtenir un nou aspecte renovat i amb un aire fresc. No t’ho pensis més i anima’t a dur a terme una reforma. L’equip de Fusteria Pere Vidal t’ajudem.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.