Idees per posar escales a casa

Idees per posar escales a casa

escaleras-madera-aluminio-cristal-casa-cuerda-acero

En el nostre article d’avui tenim moltes idees destinades a la gent que necessita inspiració perquè vol afegir escales a casa.

Escales de fusta vidre metall o tots aquests materials combinats poden tenir lloc a la teva casa. En un projecte de residència que consta de dues plantes, l‘escala pot convertir-se en l’obra arquitectònica de la llar.

  escaleras-madera-aluminio-cristal-casa-pared-preciosa escaleras-madera-aluminio-cristal-casa-lineas-geometricas

Un  tipus d’escales preferit és el de les escales de caragol.

Les escales de caragol són una espècie d’escales circulars, que segueix una trajectòria helicoïdal. Usades en el passat per facilitar l’accés a la part superior de les torres i minarets, ara l’escala de caragol ha evolucionat fins a convertir-se en un element de disseny real dins d’un entorn particular.

 

 

escaleras-madera-aluminio-cristal-blanca-preciosa

escaleras-madera-aluminio-cristal-casa-barandilla-blanca-agujeros

Un cop es determina l’estructura principal de l’escala s’ha de pensar en el material dels graons, les baranes i passamans que es poden fer de diferents materials; les baranes poden ser de metall, fusta o plaques de vidre per exemple.

 

escaleras-madera-aluminio-cristal-casa-alfombra-negra

escaleras-madera-aluminio-cristal-casa-armario-madera

Un perfecte exemple de modernitat i elegància, són les baranes de vidre es requereixen cada vegada més en la instal·lació d’escales interiors, tant per a la gran bellesa estètica com per l’efecte que tenen. L’escala interior amb baranes de vidre, que encaixa perfectament en les llars amb disseny a l’estil contemporani.

 

escaleras-madera-aluminio-cristal-casa-alfombra-gris

escaleras-madera-aluminio-cristal-casa-acero-negro

 

No Comments

Post A Comment