Projecte de reforma d’un xalet a Llavaneres

Projecte de reforma d’un xalet a Llavaneres

Quan parlem de projectes realitzats per Fusteria Pere Vidal, la reforma que vam realitzar al xalet de Llavaneres és un dels primers que se’ns ve al cap. Una reforma integral en la qual vam posar tots els nostres esforços per garantir un bon resultat.

Avui us expliquem tot el que vam fer i quin va ser el resultat que es va obtenir. Pren nota!

Pas a pas….

A la reforma del xalet, vàrem deixar anar tot el millor de l’equip de Fusteria Pere Vidal per obtenir un gran resultat.

La reforma va ser integral i constava de diverses parts: cuina, menjador, terrassa, bany, habitacions dels nens, estudi taller i portes. Totes elles confeccionades amb fusta recuperada i molta dedicació per part del nostre equip.

Cuina

La cuina es va organitzar tenint en compte que el client volia un espai gran i en el qual poder emmagatzemar tots els estris de cuina i menjars.

Es va confeccionar una illa gran de 4 metres fabricada amb fusta de pi recuperat per poder cuinar ben còmode. Per tota la cuina es poden trobar calaixos de fusta rústica amb la finalitat d’emmagatzemar i tenir-ho tot endreçat.

Menjador  

 

 

En aquest cas, és un menjador amb una taula gran de centre i un sofà gran amb coixins. Un menjador gran i espaiós en el qual poder gaudir de la tranquil·litat a l’hora de tenir-ho tot endreçat.

Terrassa

Que és d’una casa sense una bona terrassa? En aquest cas el xalet consta d’un bonic jardí en el qual poder relaxar-te amb tota la família. Durant la reforma es va tenir en compte aquest espai.

Per això, es va generar en el porxo, un espai amb sofà i una taula per poder estar en calma i gaudir de temps amb família i amics.

Habitacions

Una de les coses que ens van deixar clara és que l’habitació fos un refugi en el qual poder llegir i descansar, i així ho vam fer. Per una banda, vam realitzar l’habitació principal i per una altra l’habitació dels nens. Aquesta última, una habitació amb diversitat de llits perquè les visites no fossin un impediment. Tothom és benvingut!

 

Si vols una reforma integral de la casa o bé d’algunes de les estances de la llar, confia en nosaltres, confia en Fusteria Pere Vidal.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.