Reforma a VilaMaroto

Reforma a VilaMaroto

Vilamaroto és un dels darrers projectes que vàrem realitzar l’equip de Fusteria Pere Vidal. Un projecte en el qual hem posat molt d’afecte i esforços per garantir un resultat excepcional. Cal destacar que el projecte va ser una col·laboració entre diversos professionals. En concret nosaltres vam ser els fusters i Lluïsa Silla de niu d’aqruitectura l’arquitecte del projecte.

Vilamaroto és una casa rehabilitada en la qual es van voler conservar part dels elements arquitectònics que perduren des de la seva construcció en 1850.

És una reforma especial gràcies a l’indret en el qual es troba. En concret, està situada a la muntanya de Meranges, un espai on es pot gaudir de la natura, la muntanya, els animals i la tradició i història del poble en el qual es troba la casa.

Habitacions

La reforma es va centrar principalment en les habitacions per als futurs hostes. En elles, es volia respectar l’estructura inicial i dur a terme una reforma en la qual la fusta i els elements naturals fossin els protagonistes.

Fontfreda

Aquesta és una habitació doble. El seu capçal està dut a terme amb fustes antigues del paller. A més, podem trobar unes taules de nit.

Tarterés

Aquesta és una altra habitació doble. Aquesta va ser un repte, ja que destaca per les boniques vistes a la muntanya. Per això, es va voler donar més protagonisme als ventalls i complementar la decoració amb petits detalls de fusta com les taules de nit.

Puigpedrós

Aquesta habitació doble la pots trobar en la planta baixa de la casa. En aquesta, vam confeccionar un armari. Es necessitava un element pràctic, integrat amb l’espai i en concordança amb l’arquitectura de muntanya que respira la casa.

Carabassa

Aquesta és, una de les habitacions amb més reforma i elements de fusta en el seu interior. Una reforma en la qual la fusta la pots trobar en tots els indrets de l’habitació.

Aparellats

En aquest cas, es tracta d’una habitació triple. Una habitació en la qual la comoditat predomina en tots els seus aspectes. Es va confeccionar unes prestatgeries a sobre del llit, taules i tamborets de fusta.

Turé

Aquesta és una de les habitacions més especials, ja que juntament amb Lluïsa Silla, l’arquitecte, es van adaptar les peces de la decoració a persones amb dificultats de mobilitat. A més, es va confeccionar un capçal de llit amb fusta recuperada perquè anés amb sintonia amb el meravellós treball que van fer de reconstrucció del sostre de fusta descoberta.

 

Sens dubte una reforma que per tot l’equip de Fusteria Pere Vidal ha sigut inspiradora. A vosaltres què us sembla?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.