Fusta recuperada

Fusta recuperada

La fusta recuperada combinada amb altres materials, que a continuació en parlarem, és el últim grit quant a interiorisme, sobretot de cuines.
La fusta, un material càlid, natural i elegant que aporta un plus de sofisticació un cop es combina amb el blanc, o colors més vius, com en la fotografia.
És un material perfecte per decorar les cuines, ja que és molt resistent i net. A part, aporta un plus decoratiu indubtable; no hem de descuidar la funció principal, en aquest cas, de la fusta, ja que no deixa de ser una eina més de treball. Ha d’estar exposat a altes temperatures, a cops puntuals amb els utensilis de cuina, així ha de resistir el pes de les olles i cassoles.

IMG-20151218-WA0008

Però gràcies a la creativitat dels interioristes, així com de la feina de tots aquells que dia a dia estudiem com modernitzar les nostres pròpies eines de treball, la fusta ha fet una transformació exclusiva.
IMG-20151218-WA0006

 

Ha passat de donar aquest punt d’antic, rococó i clàssic, a aportar llum, elegància i modernitat.

En un dels nostres últims projectes, aquesta cuina, vàrem combinar els nostres tres colors i material per excel·lència. La fusta recuperada, amb la puresa del blanc així com la imatge que atorga d’higiene, combinat amb punts de llum que ens regala aquest blau capri.

IMG-20151218-WA0004

Si et ve de gust renovar la cuina i donar-li un look més actual, no dubtis en trucar-nos i deixar-te aconsellar per nosaltres, i junts fer la cuina que tant has somiat. Aquest article ha estat en col·laboració amb Esva.

I si ja estàs decidit, demana’ns un pressupost!

No Comments

Post A Comment