La fusta, reina absoluta

La fusta, reina absoluta

I és que ens encanta xafardejar per internet sobre les noves tendències de decoració de primavera, i trobar-nos que el material d’or un cop més, serà la fusta.

La fusta segueix sent la reina absoluta pel que fa a materials. Fusta en tons naturals i cada cop menys tractades. La novetat estaria amb la seva combinació. I és que aquest any es porta molt la combinació amb dos materials molt diversos entre ells.

El marbre, tant en mobles com parets i terres, fins i tot paper que imiten la seva textura. Tot i tenir-ho en diverses tonalitats, la que més triomfa, és el marbre blanc amb tons grisos.

L’altra combinació, és el cobre. Les seves diverses tonalitats, des de les més ataronjades a les més rosades combinen perfectament amb la fusta. Donen un toc sofisticat tant amb un estil nòrdic com industrial.

Altres punts a tenir el conte per decorar les llars, és que es porta molt els motius vegetals. Una planta ben gran i maca al mig del menjador li donarà un sentit de llibertat que t’ajudarà a tenir una harmonia més relaxada.

Per altra banda, el vellut és sense cap mena de dubte la revolució. Coixins, sofàs, es vestiran amb aquesta tela. Tant amb colors intensos com més clars.

Sense cap mena de dubte, totes aquestes combinacions, ens encanten! I més ens encanta que la fusta estigui catalogada com el material de la temporada.

Si vols que t’ajudem amb la decoració de la llar, o vols fer algun canvi i no saps per on començar, truca’ns al 647 96 35 91.

Des de la Fusteria Pere Vidal hem buscat fotografies perquè pugui fer-se a la idea de les tendències d’una forma més visual:

fusteria fusteria pere vidal fusta ebenista

 

 

No Comments

Post A Comment