La fusta

La fusta

 fusta

La fusta és el material per als mobles i la decoració de la llar que no entén de modes, i això ja és un benefici en si mateix. En aquest sentit, poc importa quant temps passi, perquè es tracta d’un material atemporal i immortal que encaixa perfectament amb qualsevol estil decoratiu, aportant-li un toc distintiu a l’immoble en el qual es col·loqui.

La fusta ha estat sempre el material més utilitzat per als mobles de la llar. Les raons més evidents són la seva resistència i durabilitat, també a nivell estètic, doncs al no passar de moda es converteix en atemporal. A més d’aquests avantatges, incloure fusta natural en la llar reporta una bona quantitat de beneficis, inclosa algunes que actuen directament sobre la salut.

La fusta té la capacitat de remetre al natural i, per tant, a l’autèntic. En aquest sentit, els mobles de fusta tenen la qualitat de fer sentir bé. Es produeix una associació directa amb la seva matèria primera, l’arbre, que és font de vida. És una sensació molt valorada pel Feng Shui, impossible de transmetre amb altres tipus de materials sintètics.

No és cert que els mobles de fusta natural siguin més costosos enfront d’opcions més econòmiques que han anat apareixent en el mercat. Només basta analitzar la despesa amb deteniment per a saber que en realitat pot resultar bastant més econòmic. Principalment pel fet de tractar-se d’una inversió en mobles per a tota la vida, objectes duradors que s’adaptaran als gustos i necessitats dels seus propietaris amb facilitat. T’ajudem en aquest procés d’elecció?

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.