Per què triar mobles de fusta per a decorar la nostra casa?

Per què triar mobles de fusta per a decorar la nostra casa?

Triar mobles de fusta és la millor opció.Fusta

Fusteria Pere Vidal som una empresa especialitzada en la fabricació a mesura i el disseny de tota mena de mobles de fusta. Ens centrem en les necessitats i les exigències dels nostres clients, perquè som conscients de la importància que tenen els mobles que triem per a la nostra llar.

Els professionals d’aquesta fusteria situada a Bellver, Catalunya ens adaptem als gustos dels nostres clients i sempre estem al corrent de les novetats i les innovacions del sector, per la qual cosa estem preparats per a ajudar-te amb la decoració de la teva casa. Avui volem explicar-te per què triar mobles de fusta:

Resistència

La qualitat de la fusta és irreprotxable. Una de les característiques principals d’aquesta matèria primera és la seva gran resistència, perquè les seves qualitats naturals ofereixen fermesa i solidesa. Comprar un moble de fusta pot resultar més car, però amb una bona cura resisteix gairebé tota la vida, per la qual cosa a llarg termini suposa una bona inversió.El disseny dels mobles de fusta poden ser atemporal perquè el seu ús sigui prolongat. De fet, avui dia s’usen mobles de fusta antics gràcies a l’estil vintage i a les tècniques de restauració.

Aporta calor i regula la humitat
La fusta és molt càlida, sobretot la fusta massissa. Per tant, usar mobles d’aquest material per a una habitació aporta calidesa i una sensació acollidora i casolana. Així mateix, la fusta massissa és una excel·lent reguladora de la humitat gràcies a que els seus porus no estan coberts de substàncies. D’aquesta manera, l’absorbeixen, la qual cosa augmenta l’efecte càlid i acollidor.

Neteja

La fusta és un material que “dissimula” millor la pols i els arraps: aquesta és la clau de la seva gran resistència i perdurabilitat. Qualsevol abrillantador del supermercat serà suficient per a netejar la fusta, encara que també pots usar productes naturals: estén amb un drap de cotó una mescla d’aigua i oli d’ametlles, o usa vinagre blanc per a recuperar el color original si la fusta està espatllada. Cuidar de la fusta és molt fàcil, però fins i tot si està en males condicions pot ser reparada amb facilitat.Estil

L’estil amb el qual decorem la nostra casa diu molt de nosaltres. Els mobles de fusta donen calidesa i una sensació d’hospitalitat i recolliment. Són mobles atemporals que diuen que et preocupes per la comoditat dels teus.Ecològic

La fusta és un material a penes processament i sobre el que no s’usen productes addicionals, per la qual cosa el seu respecte pel medi ambient és major, a més de que es pot reciclar.Si vols un moble de fusta a mesura o totalment personalitzat, en Fusteria Pere Vidal, estem encantats d’atendre’t i d’oferir-te el millor pressupost, així que no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.