Mobles de Fusta Reciclada

Mobles de Fusta Reciclada

mobles fusta reciclada

Et comptem algunes idees perquè t’inspiris a l’hora de transformar els teus antics mobles de fusta en veritables joies.

Els mobles de fusta poden durar moltíssims anys, però també s’espatllen amb el temps i les modes canvien. No obstant això, comprar nous mobles pot significar un desemborsament important de diners. Potser, reciclar mobles de fusta sigui una millor opció. Et donarem alguns consells per a saber com el teu mobles antics poden tenir una segona vida amb nosaltres, i t’explicarem en quina el que es poden transformar i convertir-los en autèntiques joies.

Reciclant no sols es veurà beneficiat la teva butxaca, sinó que també podràs desenvolupar la teva creativitat, imaginació, a l’hora de decorar. Et deixem algunes idees per a inspirar-te a l’hora de demanar-nos convertir aquest moble antic de fusta en un totalment nou.

Els palets són suports de fusta que serveixen per a transportar mercaderia. Si comptes amb algun d’ells a la teva casa, no ho tiris. Podem convertir-los en una taula auxiliar.

Necessitarem una superfície de cristall dura. Li podem afegir unes potes que no desentonin amb la decoració de la teva casa.
Moltes persones opten per deixar-los el seu color natural. Unes altres, només les vernissen. Les opcions són múltiples. Tria la que més t’interessi i gaudeix d’una taula auxiliar fàcil i original.

Aquests són alguns consells per a reciclar mobles de fusta.

Els passos bàsics que has de fer per a aconseguir que els teus mobles de fusta llueixin com a nous és acostar-te a nosaltres perquè ens parlis del teu projecte i poder fer de la teva idea una realitat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.