Mobles de fusta vs mobles de melamina. Quin triar?

Mobles de fusta vs mobles de melamina. Quin triar?

Triar els mobles que volem per a la nostra llar, oficina, estudi, espai de treball, és a dir com sigui la raó, és un moment important de presa de decisions, perquè la decisió que prenguem serà la que defineixi gran part de la personalitat dels nostres espais.

Per això, en l’article d’avui, Fusteria Pere Vidal et compartirà la informació que necessites saber per a poder prendre la decisió que més et convingui, amb bases i fonaments que et permetran donar-li al teu espai aquest toc especial.

Com bé sabem, la fusta és la matèria primera que més s’utilitza per a la fabricació de gairebé tot tipus de mobles, i en específic existeixen dos materials que són els jugadors més importants en aquest sector: la fusta i la melamina.

Per a començar, quina és la diferència entre la fusta i la melamina?

Posant-ho en termes simples, la fusta (també anomenada fusta massissa) és aquell material viu de l’arbre que s’utilitza per a transformar-la en diversos mobles, articles, joguines, i una infinitat d’utilitats, sent aquest el material tradicional des de fa molt temps per a convertir-lo en els mobles que tots coneixem.

D’altra banda, la melamina és una làmina de plàstic fabricada d’un material sintètic, dur i molt resistent que s’utilitza per a revestir taulons aglomerats amb els quals es fabriquen mobles més lleugers, més econòmics i moltes vegades més convenients per diferents factors.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.