Què fem amb els mobles de jardí a l’hivern?

Què fem amb els mobles de jardí a l’hivern?

Se sol donar poca importància als mobles exteriors a l’època hivernal.  Tant si anem a emmagatzemar-los com si no, un dissabte assolellat de setembre-octubre, és bona data per donar una dutxa a les nostres taules, cadires, hamaques…

Fer una bona neteja.

Aigua tèbia, sabó neutre i un raspall de duresa mitjana a dura. Fer la barreja sabonosa i fregar amb intensitat, l’objectiu és eliminar més  ennllà de teranyines, coses com líquens o petits molses que puguin haver aparegut a causa de la humitat. És important, sobretot si anem a guardar els nostres mobles, guardar-los nets. D’aquesta manera evitarem, a més de ficar humitat en el nostre empaquetat, que altres bestioles trobin un confortable llit en un antic niu d’aranyes.

brico-333-2-mantenimiento-tumbona-madera-teca-paso-1-1280x720x80xX

mueble-jardin-06

Mobles de jardí per emmagatzemar.

Hi ha coses que indiscutiblement no utilitzarem durant l’hivern. Un cop netejat és el moment de protegir-los el millor que puguem i buscar un racó on no molesti per hivernar. Protegir els mobles tan bé com puguem. El més efectiu per la disponibilitat de materials i per la qualitat de la solució és usar plàstics tan grans com es puguin i cinta adhesiva.

bricomania-663-proteger-muebles-de-exterior-p1-1280x720x80xX

img_9777

Mobles de jardí per seguir fent servir a l’hivern.

Moltes vegades ens interessa seguir tenint els nostres mobles disponibles per si surt un raig de sol sortir a menjar al jardí. El millor és que aquests mobles estiguin en un porxo, pèrgola o estructura d’aquest tipus per estar una mica protegits. No obstant això, hi ha materials molt resistents com la teca o diferents metalls que poden estar tot l’any a la intempèrie amb una correcta cura. Tot aquest grup de mobles cal rentar-los igual que els altres.

Els mobles metàl·lics convé donar-los una mà ràpida de pintura o vernís depenent de quina sigui la seva acabat. Els mobles de fusta com teca, roure o alguna fusta similar de gran resistència convé tractar-los també amb algun producte de manteniment i protecció.

porche_de_piedra_con_chimenea_y_muebles_de_madera_1112x1280

porche-acristalado-1024x827

 

No Comments

Post A Comment