21 febr. Què fem amb els mobles de jardí a l’hivern?
Se sol donar poca importància als mobles exteriors a l’època hivernal. Tant si anem a emmagatzemar-los com si no, un dissabte assolellat de setembre-octubre, és bona data per donar una dutxa a les nostres taules, cadires, hamaques…
Fer una bona neteja.
Aigua tèbia, sabó neutre i un raspall de duresa mitjana a dura. Fer la barreja sabonosa i fregar amb intensitat, l’objectiu és eliminar més ennllà de teranyines, coses com líquens o petits molses que puguin haver aparegut a causa de la humitat. És important, sobretot si anem a guardar els nostres mobles, guardar-los nets. D’aquesta manera evitarem, a més de ficar humitat en el nostre empaquetat, que altres bestioles trobin un confortable llit en un antic niu d’aranyes.
Mobles de jardí per emmagatzemar.
Hi ha coses que indiscutiblement no utilitzarem durant l’hivern. Un cop netejat és el moment de protegir-los el millor que puguem i buscar un racó on no molesti per hivernar. Protegir els mobles tan bé com puguem. El més efectiu per la disponibilitat de materials i per la qualitat de la solució és usar plàstics tan grans com es puguin i cinta adhesiva.
Mobles de jardí per seguir fent servir a l’hivern.
Moltes vegades ens interessa seguir tenint els nostres mobles disponibles per si surt un raig de sol sortir a menjar al jardí. El millor és que aquests mobles estiguin en un porxo, pèrgola o estructura d’aquest tipus per estar una mica protegits. No obstant això, hi ha materials molt resistents com la teca o diferents metalls que poden estar tot l’any a la intempèrie amb una correcta cura. Tot aquest grup de mobles cal rentar-los igual que els altres.
Els mobles metàl·lics convé donar-los una mà ràpida de pintura o vernís depenent de quina sigui la seva acabat. Els mobles de fusta com teca, roure o alguna fusta similar de gran resistència convé tractar-los també amb algun producte de manteniment i protecció.
No Comments