Punts de llum

Punts de llum

Estem enamorats de la nova tendència que ha arribat trepitjant fort aquest estiu. Es tracta d’una decoració càlida, on predomina per excel·lència el blanc. Això no és res nou, ja que sempre ha predominat el color blanc, ja que és perfecte per donar una visió d’amplitud als pisos, així com d’aire fresc i espai.

Doncs quina és la novetat? Els punts de color!

Aquest estiu es juga molt en decidir un color clau amb el què hi vols jugar, i posar-hi 3 o 4 punts d’aquest color a la casa.  Com per exemple en el cas d’aquesta preciosa habitació.

fusteria

Aquest joc de punts de color, no només és perfecte pel dormitori. A les cuines els hi atorga un toc d’allò més elegant, modern i ordenat.

A continuació hi ha unes fotos sobre una cuina que vàrem realitzar nosaltres la reforma, i no ens pot agradar més el resultat del joc del predomini del blanc i fusta, amb els punts de color posats estratègicament de color blau, per donar-li vida.

pere vidalebenistaria

En quan els lavabos, hem vist una idea que no ens pot agradar més!

fusteria pere vidal

Si t’agrada tant com a nosaltres aquesta nova tendència, fes-nos un truc i deixem volar la imaginació plegats per crear la llar que tens present.

Aquest article ha estat en col·laboració amb Motivat Coaching

No Comments

Post A Comment