Idees molt senzilles de decoració per a reciclar fusta

Idees molt senzilles de decoració per a reciclar fusta

Tens fusta a casa teva que no utilitzes i no saps que fer amb ella? Avui et portem algunes idees creatives i molt senzilles per a que per fi aprofitis aquesta fusta d’una manera original. Aconsegueix nous elements decoratius fets amb les teves pròpies mans, a la vegada que recicles i cuides el medi ambient. A més, la fusta és un material que mai passa de moda i que combina amb tot, pel que no serà un problema a l’hora d’adaptar-se a casa teva.

Tauletes de fusta

El mobiliari natural sempre es una bona opció. Aquest tipus de taules serveixen per a qualsevol habitació: per al menjador, com a tauleta de nit a l’habitació, etc. Qualsevol lloc es adequat per a aquests objectes. A més, combinen a la perfecció amb qualsevol tipus d’estil decoratiu, des de el més tradicional al més modern. Si tens un tronc d’aquest tipus, posa la teva imaginació a volar i crea una taula perfecta per al teu menjador o com a tauleta de nit.

taula

 

Lletres de fusta

Les lletres i números de fusta son un clàssic per a les habitacions dels més petits de la casa. Són un bonic objecte de decoració, que a més es pot personalitzar afegint un toc de la pintura que més t’agradi. Els passos són molt senzills. Busqueu a internet una plantilla de la lletra o número que vulgueu, imprimiu-la a la mida que més us agradi, i resseguiu la forma a la fusta amb un llapis. Per a finalitzar, necessitareu una serra per a poder tallar la fusta i donar forma a les figures.

 love

 

Marcs per a les fotografies

Una altre idea molt senzilla és la de crear marcs per a les vostres fotografies. L’únic que haureu de fer es calcular la mida de les fotografies que vulgueu col·locar, i tallar la fusta amb una serra. Com a l’idea anterior, podeu pintar el marc o decorar-lo com vulgueu.

mans

 

Paraules, frases o dibuixos 

Una cosa tan senzilla pot quedar molt elegant com a element decoratiu. Ja saps què vols escriure? El següent pas és buscar quina tipografia utilitzaràs. Quan ho tinguis clar, imprimeix-la, tenint en compte la mida de la fusta i de la lletra. Hauràs de comprar un retolador especial per a fusta.

Un cop impreses les lletres, amb l’ajuda d’un llapis, pinta les lletres a la part de darrere del foli.

Dóna-li la volta al foli, col·loca les lletres on hagin d’anar sobre la fusta, i traça la vora de cada lletra amb el llapis. D’aquesta manera, es quedarà la marca del llapis sobre la fusta. El següent pas és pintar les lletres amb el retolador.

lletres

 

 

A Fusteria Pere Vidal creiem que el més important d’aquestes manualitats, és l’originalitat i la creativitat que cadascú aporti a cada projecte. Existeixen moltíssimes possibilitats, des de les més simples fins a de més complexes. Poseu a volar l’imaginació!

No Comments

Post A Comment