Reforma total

Reforma total

Avui, a la nova entrada del blog, us presentem un treball molt especial, una reforma completa d’una cuina.

Quan vam arribar a la llar dels nostres clients, ens vàrem trobar amb aquesta cuina. Maca, sí. Original, també. De compte, sense cap mena de dubte. Però antiga, poc útil, molt atapeïda i poc amplia.

unnamed (2)

unnamed (1) unnamed

Té un estil vintage i una essència màgica, és clar, però no hi ha res pitjor per una cuina que hi hagi poc espai lliure, i poc color blanc. El blanc és perfecte per guanyar un ambient més higiènic. És vital i essencial per un espai com la cuina. Així que els propietaris ens van donar barra lliure, vam deixar volar la imaginació i vam convertir-ho en:

unnamed (5) unnamed (11)

unnamed (7)

unnamed (9)

Espai, llum, blanc ordenat i útil és com podem resumir el nostre treball. El blanc és un color que sempre ha estat present en el món de les cuines, ja que les seves qualitats són excel·lents per augmentar la recepció de llum, l’amplitud d’espai i la sensació de neteja són les seves claus de l’èxit. Així com, comparant la cuina inicial, amb la nova, veiem clarament que hem guanyat amb elegància, així com utilitat.

El fer una reforma integral, podem crear la cuina amb totes les seves necessitats d’espai. És magnífic crear i donar forma completa a la imaginació.

Així que si necessites fer reformes, i t’has quedat bocabadat mirant la cuina nova, només has de fer-nos un truc al 647 963 591 o enviar un mail a info@fusteriaperevidal.cat, sense cap mena de compromís.

‘Deixa volar la imaginació, no hi ha res més divertit i gratificant’.

 

 

No Comments

Post A Comment