Aquesta primavera, renova la teva llar

Aquesta primavera, renova la teva llar

La primavera, és un bon moment per a la renovació, inclosa la de la llar! Nous colors, mobles, materials i tendències han arribat amb força.

La fusta és de nou una de les tendències amb més força aquesta primavera. Fustes naturals, amb irregularitats, formes desiguals… en definitiva, incorporar elements de la natura en la decoració de la teva llar.

Si vols saber quines seran les tendències en fustes, segueix llegint!

Raw Wood

Aquesta és, una de les noves tendències en el món de la decoració. Aquesta, consisteix en l’ús de la fusta en el seu estat més natural, sense tractaments ni vernissos. Podrem trobar taules, escriptoris, o taulells seguint aquesta tendència.

Les formes irregulars, desiguals i particulars de cada fusta, converteixen a cada peça en una peça única. Aquestes, poden estar combinades en qualsevol estil, rústic, nòrdic, moderns… Has de saber com combinar-la per treure el màxim profit a la peça.

Raw Wood 3

Raw Wood 5

Raw Wood

Fustes amb tonalitats fosques

Les fustes cada cop més, s’estan enfosquint. Fustes com el Nogal, Wengue o Ebano estan agafant protagonisme. Les fustes amb tonalitats fosques han arribat amb força i les podrem veure com a protagonistes en moltes peces decoratives.

Encara que pugui semblar una aposta arriscada, ja que, els colors foscos absorbeixen la llum, atreveix-te i digues adéu als colors clars. Aquestes fustes convertiran la teva llar en un lloc modern i elegant.

madera oscura 2

Madera oscura

Fustes grises

Com hem dit, la tendència en fustes es comença a enfosquir i el gris, és un altre dels colors a tenir en compte de cara a aquesta primavera.

El gris és un color que combina a la perfecció amb una gran quantitat de colors, a més, aporta elegància, tranquil·litat i es pot considerar atemporal. Què més pots demanar a una fusta? Combina elements decoratius grisos a la teva llar per seguir les tendències d’aquesta primavera.  

madera gris

Aquesta primavera no tens excuses, confia en nosaltres i renova la teva llar. Inspira’t amb Fusteria Pere Vidal.

No Comments

Post A Comment