Revestiment de Parets amb Fusta

Revestiment de Parets amb Fusta

Revestiments de paret amb fusta

L’ús de revestiment de paret amb fusta en interiors i exteriors d’edificis és antiquíssim, tant com la història de l’arquitectura i la construcció. Malgrat l’aparició d’una gran quantitat de nous materials amb altes prestacions , la fusta continua estant entre les primeres opcions per a la majoria dels arquitectes, enginyers, decoradors i interioristas. A continuació us descobrim algunes dels avantatges d’usar revestiment de fusta per a paret.

Els avantatges d’usar Fusta en revestiment de paret:

Aporta elegància i calidesa. És material natural i ancestral, fa olor de naturalesa i s’adapta al clima i al pas del temps. Existeixen centenars de models, dissenys i acabats perquè cada projecte sàrria únic.
La fusta és reciclable, ecològica i renovable (es regenera per si mateixa de manera natural), A més usem només fustes amb certificacions com PEFC o FSC que garanteixen la seva procedència de boscos gestionats de manera sostenible i ecològica amb els quals es fabriquem revestiment de paret per a interiors de gran qualitat,
Gran resistència a cops, tremolors i al pas del temps.
Aïllament: la fusta com un material porós és un dels millors aïllants naturals acústiques i tèrmiques.

L’aïllament acústic a un soroll depèn les propietats mecàniques del material i respon a la llei de la massa. Aquesta llei de la massa relaciona aïllament acústic d’un material amb la densitat del material i la freqüència del so. La densitat de la fusta representa la quantitat de massa en un determinat volum, per això fustes més pesades (amb més massa) tenen major densitat.
Per tant, elements constructius fabricats amb espècies de fusta de majors densitats com les fustes massisses, oferiran un major aïllament acústic.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.