Què és una ‘slow home’?

Què és una ‘slow home’?

Avui us parlem de les ‘slow home’, un terme que està molt el dia quant a decoració i interiorisme. La diferència entre una casa lenta i una casa ràpida no tenen res a veure amb l’equipament, les dimensions o els diners invertits. La clau està en les sensacions que transmeten. Una casa lenta és un lloc en què resulta agradable viure, que ens ofereix qualitat de vida permetent el descans i la recuperació necessària d’energia. Pel contrari, les cases ràpides, són aquelles que ens roben energia perquè d’alguna manera no ens conviden a la calma.
Tot influeix, la localització, el terreny, la decoració i els materials empleats. I a la Fusteria Pere Vidal estem de sort! La fusta forma part d’aquest terme ‘slow home’ en tots els seus colors i formats. Des de la fusta recuperada, a la més clara, I la més rústica.
La filosofia és ‘menys és més’. L’excés de mobles i decoració provoquen un bloqueig i opressió. Així doncs hem de substituir la quantitat per la qualitat.
Us mostrem alguns exemples del que seria una ‘slow cost‘. De ben segur que només de veure les imatges ja us regalen un extra de tendresa, calma i relaxació que conviden a voler-ne una d’exactament igual.
Així doncs, truca’ns, demana’ns pressupost, i junts creem una nova vida. Una nova forma de viure, ser i estar.

fusteriaperevidal perevidal slowhome

slowhomefusteria

No Comments

Post A Comment