Una tauleta de nit amb molt d’encant

Una tauleta de nit amb molt d’encant

Ets un amant de la fusta i de la decoració? Doncs estàs de sort, ja que aquest any la fusta està de moda!

No hi ha problema de pressupost, ja que segons el que estiguis disposat, es pot crear un tipus de decoració o altre, donant sempre un toc d’allò més elegant, vintage i amb la senzillesa que la fusta aporta.

Fusteria Pere Vidal

 

En aquest cas us deixem un clar exemple d’una decoració accessible per a totes les butxaques. Es tracta d’un dormitori, on segons el nostre gust, no hi falta res, ni hi sobra.

Un petit moble que fa la funció de capçal, on hi té també alguns calaixos per poder endreçar tots aquells complements i roba que no hi caben a l’armari. I una tauleta de nit, més ben dit, LA tauleta de nit:

  • Senzilla
  • Elegant
  • Minuciosa

Aportant el toc perfecte a l’habitació, amb tan sols dos elements de decoració una habitació plena de personalitat.

Les tauletes de nit, es solen omplir de mil coses innecessàries, com un sense fi de llibres ja llegits, en alguns casos joies que has utilitzat el dia anterior, entre altres coses innecessàries.

Què et sembla guardar cada cosa en el seu lloc corresponent, els llibres amb els llibres, les joies en el seu joier, i deixar a la tauleta de nit tan sols el llibre, el comandament i potser, el despertador?

Fes que la teva tauleta de nit decori l’habitació.

Si vols un pressupost, o un disseny personalitzat no dubtis en posar-te en contacte amb la Fusteria Pere Vidal al 647 963 591 o envia un correu electrònic a info@fusteriaperevidal.cat.

 

 

No Comments

Post A Comment