Tendències en les portes de fusta interiors

Tendències en les portes de fusta interiors

A mesura que van passant els anys és normal que comencem a pensar en canviar la nostra llar amb petites reformes sense obres. Els elements més fàcils per renovar el teu habitatge continuen sent les portes d’interior, ja que les portes passen desapercebudes, alhora que són indispensables en qualsevol interiorisme. És per això que d’entre tots els possibles canvis que li puguis donar a la teva llar, des de Fusteria Pere Vidal  us volem ensenyar les noves tendències en portes de fusta interior.

pasillo_600x600_e9a24865

 

puertas-correderas-para-ahorrar-espacio4

 

Si tenim en compte que la senzillesa i l’estil minimalista és d’allò més demandat, amb les portes llises aconseguiràs donar-li aquest toc de naturalitat a la teva llar, amb tons càlids i acollidors. I si esculls un estil rústic, aconseguiràs un aire més tradicional.

bdcabb004680696a3d3c24d93c01c61a

La nostra prioritat és que totes les portes compleixen amb les característiques bàsiques funcionals: són resistents, robustes i aïllants de soroll i temperatura.

Pel que fa a les portes vidriades, aquestes són elegants i sofisticades. També deixen entrar molta lluminositat, donant una percepció de major amplitud a l’habitació. Ideals per a menjadors o salons.

puertas-madera-albox

puerta-corredera-salon-madera

 

Les portes de xapa natural, de la mateixa manera que les portes llises, estan molt demandades. Això és així perquè s’assemblen molt a les portes massisses, però amb la diferència que són més lleugeres, molt resistents i duradores. També perquè aconsegueixen aquest acabat natural, donant un aspecte casolà i acollidor a la teva llar.

puertas-principales-madera-diseños-exteriores-colores-1

puertas-madera-1030x828

I recorda que fem a mida teves portes interiors de fusta! És per això que hauràs de prendre nota de quant mesuren les teves portes per aconseguir un acabat perfecte i no tenir cap tipus de problema.

No Comments

Post A Comment