Tendències per a la decoració d’exteriors

Tendències per a la decoració d’exteriors

El bon temps, els primers raigs de sol i el florir de les plantes ja auguren l’inevitable: és primavera! I amb ella, grans, noves i refrescants idees per decorar l’exterior de la nostra llar. Ja sigui una àmplia terrassa, un jardí o un petit balcó. No importa la superfície ni les dimensions, sinó la capacitat de donar vida, personalitat i un aire renovat i primaveral als nostres espais.

1

2

Aquesta temporada podem dir que la tendència son els estils contraposats, guanyant la partida l’estil modern i l’estil rústic. També vénen amb força tots els dissenys de jardins amb estils naturals. És a dir, amb mobles per a jardí de materials purs i línies senzilles, alhora que la composició de plantes, flors, camins, pedres de jardí es realitzen amb la major simplicitat per aportar tranquil·litat i assossec a l’ambient!

3

5

4

Mobiliari per a gaudir

Les bones temperatures ens inciten a passar més temps a l’aire lliure, sobretot si comptem a casa amb un espai ideat per a això. Per aconseguir-ho, només cal adaptar-lo i col·locar aquells elements indispensables, com el mobiliari.

Tingues en compte les dimensions de la terrassa, el jardí o al balcó i posa’t en recerca de, almenys, una taula i un parell de cadires. Tria entre materials com fusta, metall, alumini o sintètic, i opta pel model que més et enamori. No oblidis que és un mobiliari per gaudir.

6

7

Complements per el sol i la decoració

Hi ha infinitat d’elements decoratius per a la terrassa. Des del famós gnom de jardí, fins als gerros, passant per regadores amb aires vintage, espelmes, i fins i tot cistelles de vímet que fan la funció de revister.

8

 

 Dona vida a cada racó i col·loca tot tipus de plantes.

rans, petites, verdes o de molts colors. En grans testos o en petits i decorats recipients. Penjades a la paret, a la barana del balcó o distribuïdes en les populars i renovades escales vintage.

Sigui com sigui, sens dubte, les flors acabaran de donar aquest toc especial a la teva terrassa.

9

No Comments

Post A Comment