Armaris de fusta a mesura per a la teva llar

Armaris de fusta a mesura per a la teva llar

Armaris de fusta

Estàs buscant la solució d’un armari de fusta ben organitzat i amb espai per a tota la teva roba? Necessites aprofitar tot l’espai de la teva paret per a col·locar el màxim número de roba i sabates?

Això és exactament el que nosaltres, Fusteria Pere Vidal, oferim als nostres clients amb la possibilitat de triar un armari amb portes corredisses, armaris de portes abatibles, sabaters, armari amb mirall, barres de penjar, calaixos i molts altres accessoris que podem oferir.

Els nostres armaris moderns a mesura estan pensats amb l’objectiu d’aprofitar el major espai possible per al teu objectes d’una forma funcional i, al mateix temps, que s’adapti perfectament a l’estil i disseny d’altres mobles o la decoració del teu espai.

No hi ha cap mesura, forma, material o disseny que se’ns resisteixi en Fusteria Pere Vidal quan es tracta d’armaris fets a mida. I per a assegurar-nos que no cometem cap error, ens agrada poder dissenyar junt amb tu, el nostre client. Al cap i a la fi, sempre tindràs l’última paraula. Podràs triar entre baldes corredisses, calaixos, barres per a penjar, sabaters, il·luminació, tipus de portes, colors, accessoris i molt més al moment de crear el teu armari a mesura.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.